Skip to content

Hos oss är din webbplats i säkra händer

Vi har inga egna servrar. Vi anlitar istället specialister på att sköta hårdvara och nätverk för att säkerställa en kvalitativ och säker drift av din webbplats. Istället koncentrerar vi oss på vad vi är bäst på - att utveckla och underhålla webbaserade tjänster.

Säker drift genom partners

Vi tar gärna hand om driften av er webbplats, men vi kommer att placera den hos någon av våra två partners. Detta för att de är specialister på att sköta hårdvara och nätverk, så att din webbplats kan ligga i en säker och effektiv miljö. Beroende på servicenivå och behov av anpassning väljer vi den miljö som är bäst för er webbplats.

Vill du drifta din webbplats hos tredje part är det inga problem – vi kommer givetvis att ta hand om den.

Även en webbplats behöver uppdateras

En webbplats är som vilken programvara som helst. Den behöver uppdateras med jämna mellanrum för att fungera och vara säker.

På månadsbasis (samt vid akuta uppdateringar) säkerhetsuppgraderar vi våra kunders webbplatser. Det är för att säkerställa att din webbplats alltid är uppe, fungerar som den ska och är skyddad mot intrång.

Vi svarar - även på helgen

Vi arbetar med affärskritisk webb. Det innebär att du som kund hos oss kan komma i kontakt med oss även under helgtid. Vi utför sällan utvecklingsarbete under kvällar och helger, men det kan vara nödvändigt att komma i kontakt med kompetent personal om det skulle hända något.

Ring, skriv eller kom över på en fika!

Tobias Rejgård tobias@jgl.se 0708 - 58 40 79 Skicka meddelande