Skip to content

Vi levererar affärskritisk webb med respekt för både tid och upplevelse

JGL har funnits sedan 2004 och på den tiden har vi gått från en person till nio medarbetare. På vägen har vi samlat på oss en hel del erfarenhet och kommit fram till vår vision; att ekvationen tid och upplevelse ska gå ihop.

Ekvationen tid och upplevelse

Vi lever i en värld där tiden styr oss och det är viktigt att vi förhåller oss till den på ett korrekt och sanningsenligt sätt. Men även upplevelsen – hur det känns – är viktig. Vår vision är att ekvationen tid och upplevelse ska gå ihop. JGL ska vara en trygg och stabil leverantör och en arbetsplats som vi trivs på – och vill gå till.

Läs mer:

Vision

Vår arbetsprocess

Vår arbetsprocess delas in i fem steg. Först analyseras underlaget i en mer eller mindre omfattande förstudie. Därefter jobbar vi med design och koncept som ligger till grund för utvecklingsfasen. Efter utvecklingsfasen ska administratörerna utbildas och webbplatsen fyllas med innehåll. När allt är klart lanseras sajten.

Läs mer:

Vår arbetsprocess

JGL föddes 2004

Från början var JGL en tekniktung enskild firma som startades av vår nuvarande ägare och VD Jens Lindström. Sedan dess har vi utvecklats till en fullservice webbyrå med 9 medarbetare.

Läs mer:

Historia

Ring, skriv eller kom över på en fika!

Jens Lindström jens@jgl.se 031 - 800 864 Skicka meddelande