UCS Mindbite förvärvar JGL

Läs mer

Vårt uppdrag: Att göra dig framgångsrik.

När vi talar "digitalisering" handlar det uteslutande om att bygga smarta, användarvänliga lösningar som verkligen gör nytta för dig och din affär. Vi finns nämligen till för att få dina affärer att utvecklas. Det är vårt DNA och vår reason-to-be.

JGL har funnits sedan 2007 och har genom åren hunnit hjälpa hundratals företag med digitala projekt. Vi sitter i Göteborg, i Linköping och i Skåne men hjälper företag i hela Sverige med deras unika digitaliseringsresor.

Vi har en spetskompetens inom teknik men det är inte vår enda styrka, tvärtom. Hos oss finns erfarenhet inom allt från digitala strategier och marknadsstrategier till hur en digital lösning ska se ut för att t ex leda till köp och kundlojalitet. Och väldigt mycket mer. Kunskaper som hjälper dig att lyckas med dina utmaningar. Den bredden och den tyngden är något som gör oss till en fullservice digitalbyrå och är något som verkligen särskiljer oss.

Strategiteam

I vårt strategiteam finns personer med erfarenheter som VD, affärsutvecklare, marknadschefer, digitala strateger och BI-expertis på en rad välkända företag.

Denna kompetens behövs för att vi både ska kunna vägleda er, men även driva intensiva digitaliseringsprojekt som levererar resultat.

Produktionsteam

Vi har ett produktionsteam med 100-årig erfarenhet inom system- och applikationsutveckling, marknadsföring och projekt- och produktionsledning.

Denna kompetens borgar för att vi håller både kvalitet och leveranstider.

Våra tjänster för digitalisering

Läs mer här