UCS Mindbite förvärvar JGL

Läs mer

Projektledare till vårt kontor i Linköping

Nu söker vi dig som har erfarenhet av att leda projekt och vill vara del av, samt utveckla, både kunder och den egna arbetsplatsen. Vi tar ofta tar ett helhetsansvar åt våra kunder. Vi bygger smarta hemsidor, spännande e-handel och säkra integrationer med affärssystem. Vi har ambitionen att växa och söker nu dig som vill växa med oss.

Vad du kommer att göra

I rollen som projektledare hos oss kommer du att arbeta nära både våra kunder och vår teamledare för vårt utvecklingsteam. Du kommer att stödja våra kunder i att identifiera deras behov och ta fram kravspecifikationerna tillsammans med dem, ett både roligt och utmanande arbete. Du ansvarar för projektet som helhet med dess planering, styrning, uppföljning och skarpa tidplan och budget. Du är den som förstår både vad kunden behöver och vad ett krav medför avseende kostnad och tidsåtgång. Du kommer också vara den som har erfarenheten av vilka problem och svårigheter som kan gömma sig i sådana IT-/utvecklingsprojekt och kan förebygga dessa i vad som är rimligt möjligt.
Som projektledare hos oss kommer du få möjligheten att leda hela projekt från start till slutförande och leverans. Det kommer att vara många olika typer av projekt med flera olika kunder.
Under en typisk arbetsvecka som projektledare hos oss kommer du ha avstämningar med kunderna, vår teamledare Malin och Eric som är vår produktionschef och operativt ansvariga. Ibland stämmer du även av med exempelvis en affärssystemsleverantör för den typen av gränssnitt.

Vem du är

Vi söker dig som trivs i rollen som projektledare inom digitalisering och systemintegration. Du behöver ha åtminstone några års erfarenhet av att framgångsrikt ha drivit projekt från start till mål med skarpa budgetar och skarpa tidsplaner som följs upp regelbundet. Du har vanan av kunddialogen och förståelsen för affären, från kundens behov till färdig och levererad lösning med förståelsen för ett projekts tekniska arbete och utmaningar.
Som person är du självgående, har bra struktur och tar ansvar för ditt arbete. Du kan agera med integritet och argumentera för din sak med en stor lyhördhet. Självklart gillar du också att ta en fika tillsammans med dina kollegor (eller dina kunder) då och då i arbetet.
Du behöver behärska flytande svenska i tal och skrift, inneha B-körkort samt ha god datavana. Tillika behöver du vara bosatt på ”pendlingsavstånd” till vårt kontor i Linköping.

Vilka är vi

På vårt kontor i centrala Linköping finns systemutvecklare tillsammans med vår teamledare. Fokuset i Linköping är på teknisk utveckling och tillsammans är vi ett starkt team som driver teknikutvecklingen framåt. Vi har också ett kontor i centrala Göteborg med fokus på frontend-utvecklingen.

Vi är det lilla familjära företaget med bra samhörighet och närhet till alla och till projekten. Hos oss får du stor frihet under ansvar. För oss är respekten för både tid och upplevelse viktig, vilket ska märkas både för våra kunder och anställda. Därför är vår ambition att våra medarbetare inte ska behöva arbeta övertid eller helger. JGL ska vara en arbetsplats som du som medarbetare vill gå till.

Kontakt och ansökan

Du kontaktar mig, Jens Lindström, som är VD på JGL. Antingen via jens@jgl.se eller 070-600 42 75.

Vi rekryterar löpande. Välkommen med din ansökan!

Våra tjänster för digitalisering

Läs mer här