Webbplatser och hemsidor för företag och organisationer

För att dina kunder och besökare ska kunna hitta dig i nätets brus behövs två saker. Det första är bra och relevant innehåll. Det andra är sökmotoroptimering. Finns dessa på plats kan även den digitala annonseringen utnyttjas till sin fulla potential. För detta finns olika kanaler som passar olika målgrupper.

Bra sajtstruktur och innehåll kommer först

Din webbplats behöver både bra struktur och bra innehåll. Innehållet ska vara relevant och anpassat till den målgrupp du har. Bra och relevant innehåll är en grundbult för att få in så kallad organisk trafik.

Organisk trafik är den trafik ni inte behöver betala för. Ett exempel är att en användare klickar på ert sökresultat i en sökmotors resultatlista. Motsatsen är icke-organisk trafik som kommer in från klick på annonser, banners och liknande.

Sökoptimering och bra innehåll samspelar

Sökmotoroptimering samspelar starkt med webbplatsens innehåll. Redan innan innehållet tas fram hjälper vi er med en strategi över sökord. Det är viktigt att sätta sig in i användarens tankevärld och fundera över vilket språk de använder och väntar sig. Är det säkert att er kund kallar er produkt för samma sak som ni gör internt? Kanske, kanske inte. Vi hjälper er att reda ut begreppen så att det blir så relevant som möjligt, både med hänsyn till besökarna och sökmotorerna.

Digital annonsering driver mer trafik

När bra innehåll och korrekt sökoptimering är på plats kan vi hjälpa er med annonseringen. Digital annonsering är vanligen oerhört träffsäker, och den blir bara bättre och bättre ju mer innehållet och sökoptimeringen har finslipats. Vi hjälper dig hela vägen från att välja kanaler och sätta upp kampanjer till att designa aktiviteterna och följa upp resultatet.

Mäta och optimera

Hur en e-handel eller en webbplats används och fungerar är ofta enkelt att både mäta och följa upp. Detta kan bidra med viktiga insikter, men på grund av okunskap eller tidsbrist är detta något som ändå ofta faller bort.

Här är vi er hjälp i nöden. Vi hjälper er att mäta och optimera både er webbplatstrafik och era digitala reklamsatsningar, vi skruvar löpande på aktiviteterna och vi mäter och skruvar igen. Allt för att ni ska få ut maximalt av era marknadsinvesteringar.

Vi är specialister på att bygga snabba, snygga och stabila sajter i WordPress.

WordPress används av nära en tredjedel av alla webbplatser i världen och andelen installationer ökar stadigt. Fördelarna med WordPress är många. Bland annat är det enkelt att använda, väldigt anpassningsbart och dessutom framtidssäkert. WordPress och tillägget WooCommerce utgör tillsammans även den mest populära e-handelsplattformen på nätet.

Vi har arbetat med WordPress i mer än 10 år och har genom åren satt upp hundratals installationer. Vid det här laget finns det nog inga svårigheter eller utmaningar vi inte stött på. Eller löst. Därför törs vi säga att vi är specialister på att bygga snabba, snygga och stabila webbplatser i WordPress och i WooCommerce.

Skräddarsytt med plugins och teman

En av fördelarna med WordPress som plattform är de stora möjligheterna till anpassning. Du kan driva allt från en liten blogg till en stor webbutik i WordPress.

Med hjälp av plug-ins och teman bygger vi en webbplats som är skräddarsydd efter dina behov, stora som små. Antingen kodar vi egna teman från grunden eller utgår från ett färdigt tema från ett enormt utbud.

För att bygga ut funktionaliteten i WordPress använder vi oss av plug-ins och om det saknas färdiga plug-ins för dina speciella behov utvecklar vi enkelt egna. Integrationer är något vi jobbar med i stort sett dagligen och kan alltså också erbjuda integrationer mellan WordPress och de flesta affärs- och ekonomisystem.

Bra grund för SEO

Att synas i sökmotorer är viktigt och nyckeln till detta är bra sökmotoroptimering (SEO). WordPress är i grunden ett sökmotorvänligt verktyg som hjälper din webbplats att rankas högre i sökmotorer.

WordPress underlättar bland annat genom en tydlig permalänkstruktur och verktyg som gör det enkelt att skapa sökmotoroptimerat innehåll. Det går dessutom att bygga ut med fler funktioner för SEO, och den senaste tekniken är enkel att implementera tack vare att WordPress är en open source-plattform.

Läs mer om responsiv webbdesign

"En bra webbplats är ofta grunden i ett företags kommunikation och marknadsföring. Ofta blir företagsledare förvånade hur mycket trafik dom faktiskt har."

Jens Lindström, VD