Ledare till våra kontor i Linköping och Göteborg

Nu söker vi dig som har erfarenhet av att leda människor, projekt och kunder och vill vara del av, samt utveckla, både kunder och den egna arbetsplatsen. Vi tar ofta tar ett helhetsansvar åt våra kunder. Vi bygger smarta hemsidor, spännande e-handel och säkra integrationer med affärssystem. Vi har ambitionen att växa och söker nu dig som vill växa med oss.

Vem du är

Vi söker dig som trivs i rollen som ledare inom digitalisering och systemintegration. Du har vanan av kunddialogen och förståelsen för affären, från kundens behov till färdig och levererad lösning med förståelsen för ett projekts tekniska arbete och utmaningar.
Som person är du självgående, har bra struktur och tar ansvar för ditt arbete. Du kan agera med integritet och argumentera för din sak med en stor lyhördhet. Självklart gillar du också att ta en fika tillsammans med dina kollegor (eller dina kunder) då och då i arbetet.
Du behöver behärska flytande svenska i tal och skrift, inneha B-körkort samt ha god datavana. Tillika behöver du vara bosatt på ”pendlingsavstånd” till något av våra kontor.

Vilka är vi

På våra kontor i centrala Linköping och Göteborg finns samtliga resurser för att leverera e-handel, systemintegration och webbapplikationer. Fokuset i Linköping är på teknisk utveckling och tillsammans är vi ett starkt team som driver teknikutvecklingen framåt. Vi har också ett kontor i centrala Göteborg med fokus på marknadsföring, design och frontend-utveckling.

Vi är det lilla familjära företaget med bra samhörighet och närhet till alla och till projekten. Hos oss får du stor frihet under ansvar. För oss är respekten för både tid och upplevelse viktig, vilket ska märkas både för våra kunder och anställda. Därför är vår ambition att våra medarbetare inte ska behöva arbeta övertid eller helger. JGL ska vara en arbetsplats som du som medarbetare vill gå till.

Kontakt och ansökan

Du kontaktar mig, Jens Lindström, som är VD på JGL. Antingen via jens@jgl.se eller 070-600 42 75.

Vi rekryterar löpande. Välkommen med din ansökan!

Våra tjänster för digitalisering

Läs mer här