Junior systemutvecklare till kontoret i Linköping

På vårt nya och fräscha kontor i Linköping finns våra tre mycket kompetenta och professionella systemutvecklare och vår Tech Lead samt projektledare. Fokuset i Linköping är på teknisk utveckling och tillsammans är vi ett starkt team som driver teknikutvecklingen framåt. I vår ambition att växa ytterligare söker vi nu dig med goda tekniska kunskaper inom området systemutveckling.

Hos oss får du möjlighet att jobba med många olika sorters projekt och har stor möjlighet att testa olika tekniker samt utvecklas i ditt arbete. Vi har respekt för våra medarbetares tid, både arbetstid och fritid. Därför är vår ambition att våra medarbetare inte ska behöva arbeta övertid eller helger. JGL ska vara en arbetsplats som du som medarbetare vill gå till.
Vi har många spännande och utmanande projekt framför oss och vi arbetar med långsiktiga kundrelationer.

Din roll

Som systemutvecklare hos oss är du en del av utvecklingsteamet i det dagliga arbetet. Du får stöd av vår tekniska ledare under hela din arbetsdag och varje dag startar med en kort gemensam avstämning (daily). Dina kollegor sitter nära och tillsammans hjälps ni åt och stöttar varandra. 

Den du är idag

Vi söker dig som brinner för systemutveckling och som är hungrig på att utvecklas och att ta dig an nya utmaningar. Det är naturligt för dig att hålla dig uppdaterad om vad som händer inom ditt yrkesområde och du har en god förmåga att lära dig nya saker. 

Du behöver ha viss erfarenhet av att ha utvecklat objektorienterat med något av de stora språken/ramverken .Net, Java eller PHP. Kanske har du jobbat något år eller två som utvecklare redan eller så har du precis avslutat din utbildning eller kanske tagit ett sabbatsår och nu är sugen på att komma igång med din kodning.

Våra tjänster för digitalisering

Läs mer här