Vi får e-handel och affärssystem att jobba ihop

E-handelns växande betydelse för allt fler verksamheter ställer nya krav på it-miljön. En av de stora utmaningarna är att få affärs- och e-handelssystem att fungera smidigt och säkert ihop.

Väl genomförda kopplingar systemen emellan ger stora vinster i effektivitet och pålitlighet. Men, det är långt ifrån alltid som det är enkelt att bygga solida integrationer. 

En riktigt bra lösning kräver en specialist. Den specialisten är JGL. Vi har lång erfarenhet av integrationsprojekt med alla större system på marknaden där vi kan hantera hela processen från förstudie och behovsanalys till idrifttagning.

Har du systemen men saknar integrationen?

Flera av de kunder vi arbetar med har satsat på kompetenta affärs- och e-handelssystem men har inte kopplat ihop systemen. När verksamheten expanderar och volymerna ökar, upptäcker man hur system som inte kan prata med varandra skapar merarbete och osäkerhet gällande datakvaliteten.

Vår expertis ligger i att få system som redan används i en organisation att kommunicera sinsemellan. Det ger effektivare och mer pålitliga dataflöden.

Typiska exempel på sådant som förenklas när dina system är väl integrerade är att artiklar, priser och lagersaldon uppdateras automatiskt i din webbshop från ditt affärssystem. Och när någon lägger en beställning i din webbshop skapas en order i ditt affärssystem. 

Systemintegratör i stora it-projekt

Som experter på systemintegration anlitas JGL ofta som partner eller underleverantör i större it-projekt. Där är vi en självgående, pålitlig aktör som snabbt förstår såväl behov som utmaningar, och som har kompetensen att hitta den rätta lösningen. 

Oavsett om du är systemleverantör eller systemägare kan vi hjälpa dig effektivisera. Kontakta oss och prata om era behov, och om hur JGL kan bidra i era projekt.

Hur kan vi effektivisera för dig? Hör av dig till Jens.

Vill du få dina befintliga system att jobba bättre ihop, eller behöver du en specialist i ditt it-projekt? Kontakta Jens hos oss och prata om era behov, och om hur JGL kan bidra i era projekt.

Några av de system vi arbetat med:

  • WooCommerce
  • Visma Business
  • Visma Administration
  • Dynamics 365 Business Central
  • Dynamics 365
  • Dynamics Nav
  • Fortnox
  • Smart

"Självklart integrerar vi affärssystem och e-handel. De system vi arbetat med är WooCommerce, Visma Business, Visma Administration, Dynamics 365 mfl."

Malin Seeger, Ledare för utvecklingsteamet