Konsten att hitta en bra webbyrå

Om du letar efter en erkänt skicklig webbyrå med ett glatt humör och bred kompetens inom allt från design till teknik så har du kommit rätt. Vi vet hur du kan bygga ditt varumärke online och hur du kan få dina affärer att växa genom att skapa en riktigt genomtänkt webbplats.

Vet du vad som får dina kunder att handla? Det gör vi.

Oavsett om era affärer är B2C eller B2B vet vi hur er sajt ska byggas för att era kunder ska köpa mer. Och för att de ska hitta det de söker. Och bli ännu mer nöjda.

Är ni istället en organisation som inte säljer något i vanlig bemärkelse utan ”bara” vill tillhandahålla viktig information kan du också andas ut. Våra kunskaper i UX och design är ovärderliga för att bygga en hemsida som guidar era besökare likt en snitslad bana till just de sidor dit ni vill ta dem.

Vi är specialister på WordPress.

WordPress är världens vanligaste verktyg för att bygga riktigt bra webbplatser. Det är kraftfullt, lätt att använda och ger dig full kontroll på sajten.

Att skapa riktigt bra WordPress-sajter är vår hemmaplan, här tillhör vi de absolut främsta specialisterna. Vi specialbygger er webbplats helt efter era kunders beteenden, allt för att förbättra er konverteringsgrad. Vi bygger smarta funktioner som gör livet lättare för era kunder, ser till att sidorna laddar snabbt, gör allt responsivt och fixar så att sajten blir enkel att sköta för dig och dina medarbetare.

Låt oss bjuda på kaffe och smarta tips

Klicka här om du vill veta mer

Hur jobbar man med JGL?

Är ni nyfikna på hur vi kan hjälpa er? Då börjar vi med ett helt förutsättningslöst, helt kostnadsfritt möte där vi lyssnar på hur er verksamhet fungerar och var era utmaningar finns. Redan på första mötet träffar ni någon av våra erfarna affärsstrateger som hjälper er boxa in vad som behöver göras för att den nya hemsidan ska hjälpa era affärer framåt.

JGL, en fullservice digitalbyrå.

Vi har egna grafiker, UX-designers, frontend- och backendutvecklare, tech lead, copywriters och SEO-/SEM-specialister. Allt för att er nya webbplats ska förstärka ert varumärke och utveckla era affärer.

Ni har alltid direktkontakt med er egen projektledare, som är van att metodiskt baxa IT-projekt framåt så att tidplan, budget och funktionalitet följer vad vi är överens om.

Och efter lansering tar vi gärna ansvar för support, drift och förvaltning så att webbplatsen fortsätter vara säker, snabb och stabil.

Men vad kostar ett samarbete, då?

Det där är den klassiska ”hur långt är ett snöre”-frågan. Men lugn. Det första, kostnadsfria mötet resulterar i en tydlig offert, där vi har definierat vad det är ni vill ha hjälp med och vad det kommer kosta. Och då har ni något att ta ställning till.

Vår affärsmodellen är enkel: Vi debiterar som konsulter oftast gör, nämligen per timme. Behöver du mindre hjälp går det åt färre timmar och blir därmed billigare, behöver du mer hjälp går det åt fler timmar. Men det blir aldrig dyrt. För dyrt blir något bara om det blir dåligt. Och dåligt, det blir det inte.

"En webbplats är inte en digital företagspresentation. Vi ser den som ett affärsverktyg som driver affärer. "

Mattias Westholm, försäljningschef JGL