Vi fixar din e-handel!

Vill du bygga webbshop från grunden, lägga till e-handel på en redan existerande webbplats, eller kanske optimera en onlinebutik du redan har?

Oavsett vilket är vi med och hjälper dig få den lösning som passar dina behov bäst. Vi arbetar med stora, väletablerade och licensfria plattformar – WordPress och WooCommerce. Det är en svårslagen grund att stå på, och den ger stora möjligheter till anpassning och integration med andra viktiga affärssystem.

Vi hjälper er med en webbshop för vanliga konsumenter eller en e-handel så att era återförsäljare enkelt kan göra beställningar från er; eller varför inte både och.

Anpassning är också det som är vår stora styrka. Med vår långa och breda erfarenhet har vi god förmåga att se behoven, och hitta de lösningar som bäst uppfyller dem. Några exempel på vad vi skapat effektiva lösningar för är:

  • dynamiska prislistor (olika kunder handlar till olika priser)
  • funktioner för återbeställning (lägg ny order på samma saker som förra gången/ha en stående order)
  • integrationer med andra affärskritiska system
  • snabb hantering av många artiklar med mycket artikeldata
  • hantering av produktvarianter och kombinationer av produkter

 

Vi har givetvis även god kunskap om fraktlösningar och har jobbat med alla större system för betalning.

Så, antingen du är i uppstart med helt ny webshop, eller om du vill vässa den e-handel du redan har vill vi gärna ha kontakt med dig. För vi vågar påstå att vi kan skapa en lösning som passar dina behov utmärkt, och som gör din hantering av e-handeln enkel och effektiv. Hör av dig till Jens och berätta om dina behov, så berättar han om hur vi tycker de ska fyllas.

Behöver du en webbshop eller vill förbättra den du har? Hör av dig till Jens.

"Självklart integrerar vi affärssystem och e-handel. De system vi arbetat med är WooCommerce, Visma Business, Visma Administration, Dynamics 365 mfl."

Malin Seeger, Ledare för utvecklingsteamet