Skip to content

Senior Full Stack Developer

Vi behöver fler till vårt team i Linköping!

Är du en senior fullstackutvecklare inom webbutveckling med ett par års erfarenhet? Då kan du vara den vi söker! Läs mer om tjänsten nedan.

Senior Full Stack Web Developer

Vi behöver fler webbutvecklare och söker därför dig som är en senior fullstackutvecklare till vårt kontor i Linköping.

Vi levererar lösningar med PHP som utgångspunkt och därför behöver du ha stor erfarenhet av det, men även CSS och JavaScript. Till dessa språk finns ett antal betydande ramverk och tekniker, ett antal av dessa är du väl bekant med.

Din erfarenhet

Du har jobbat (med skarpa projekt) i sju år eller mer. Har du dessutom jobbat med flera projekt som varierat i storlek och komplexitet är det ett plus.

Om JGL

JGL är en digital byrå som arbetar med att leverera moderna och stabila digitala lösningar. Vi arbetar kontinuerligt med både kund- och utvecklingsprocesser för att både medarbetare och kunder ska vara nöjda.

Kontoret i Linköping ligger 2 minuter från Resecentrum. Bor du någonstans i Östergötland kommer du smidigt att kunna ta dig till och från jobbet.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning och lönen kommer att baseras på din erfarenhet i kombination med de arbetsuppgifter och ansvarsområden du kommer att ha.

Ansökan

Skicka ditt cv till jens@jgl.se. Är du intressant för tjänsten kommer jag att kontakta dig för en första intervju.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan kommer att tillsätta tjänsten så fort rätt kandidat dyker upp.

Ring, skriv eller kom över på en fika!

Jens Lindström jens@jgl.se 031 - 800 864 Skicka meddelande