Skip to content

Teknik- och designspecialisten Escenda Engineering, med säte i Göteborg, är ledande inom produktteknik och design för landets världsledande bilindustri. De har samarbetat med Volvo Cars under lång tid och belönades med Volvo Quality Excellence Award 2016.

Företaget kom till oss på JGL med en önskan att bygga en webbplats som skall ha ett helt annat designfokus och kännas modern och mindre stel än vad de upplever att den befintliga sidan idag gör. Vi kommer att arbeta mycket mer med bilder och budskap som inte bara lyfter upp deras brinnande intresse för produktdesign utan även lyfta fram dem som en attraktiv arbetsgivare och arbetsplats.

De har idag en fungerande webbplats men där saknar de helt responsiva anpassningar och möjlighet att enkelt kunna arbeta med innehållet på sidan själva vilket för oss känns som självklarheter idag. Det ska kännas lätt och roligt att ändra innehållet på webbplatsen och det skall kunna göras i princip av vem som helst på företaget.

Utvecklingsprocessen är i full gång, och webbplatsen kommer att byggas i WordPress med vårt användarvänliga innehållsblockssystem. Arbetet är planerat att pågå under vår-sommar 2018 och lansering kommer troligen att bli i höst eller strax efter sommaren.