Skip to content

Responsiv webbplats i WordPress integrerad med Golfens IT-System

Lerjedalens Golfklubbs webbplats är byggd i WordPress och integrerad med Golfens IT-System, GIT. Här låg fokus på att tillgängliggöra de funktioner som GIT tillhandahåller på ett användarvänligt sätt.

Information om klubben synkas från GIT

Genom vår integration med GIT hämtas information om klubben till webbplatsen i WordPress. Därmed kan de bland annat snabbt och enkelt lägga in GIT-widgets och skicka nyhetsbrev till klubbens medlemmar. För nyhetsbreven kan de skapa utskickslistor baserade på ålder, kön och handicap. Tävlingar från GIT hämtas till evenemangsfunktionen på webbplatsen och klubbens medlemmar kan logga in på webbplatsen med sitt Golf-ID.

Rollhantering och användarvänlighet

Lerjedalens Golfklubb består av en del olika kommittéer som har hand om olika delar av webbplatsen. Datorvaran varierar hos olika användare varför vårt användarvänliga redigeringsverktyg kommer väl till pass.

Ett system för rollhantering har också inkluderats. Detta för att administratörerna ska kunna bestämma vilka kommittéer som kan se och/eller redigera olika sidor på webbplatsen.

Ring, skriv eller kom över på en fika!

Tobias Rejgård tobias@jgl.se 0708 - 58 40 79 Skicka meddelande