Skip to content

Responsiv Wordpress-webbplats för Fjälläventyr med fokus på inspiration

Fjälläventyr anordnar olika typer av aktiviteter i fjällen året runt. Projektets fokuspunkter var att lyfta varumärket, att framhäva sommaraktiviteterna och att underlätta för besökare att ta del av information samt ta steget att boka eller göra en bokningsförfrågan.

Responsiv på två språk

Flerspråkig WordPress-webbplats

Fjälläventyr har en hel del internationella kunder och behöver därför även erbjuda en engelsk version av sin webbplats. För att åstadkomma detta använder vi oss av WPML som låter administratören skapa språkversioner av varje sida. Det gör att användaren kan växla språk på vilken sida som helst, samtidigt som administratören har en bättre översikt över vilka sidor som översatts och ej.

Aktiviteter

Aktivitetskatalog med filtrering

Alla aktiviteter som Fjälläventyr anordnar visas upp i ett överskådligt flöde med dynamisk filtrering. Användaren kan filtrera aktiviteterna efter säsong och målgrupp.

Vid klick på en aktivitet visas mer information samt möjlighet till att skicka in en bokningsförfrågan via ett formulär. Alla inskickade bokningsförfrågningar både mailas till administratören och sparas på webbplatsen. Därmed kan de exporteras till olika format vid behov.

Ring, skriv eller kom över på en fika!

Tobias Rejgård tobias@jgl.se 0708 - 58 40 79 Skicka meddelande