Skip to content

E-handel åt Cifab och integrerat säljstöd med Visma affärssystem

Cifab är en av Sveriges ledande leverantörer inom bilvård, både för konsumenter och professionella rekondföretag och verkstäder. I webbshoppen kan kunder smidigt och enkelt lägga ordrar dygnet runt och Cifabs säljare kan logga in och beställa direkt åt sina slutkunder. Tack vare integrationen mellan WooCommerce och Visma går alla ordrar direkt in i affärssystemet.

Lansering vinter 2017/2018

Helt integrerad e-handel och affärssystem

Cifabs e-handel är byggd i WooCommerce och är helt integrerad med affärssystemet Visma. E-handeln hämtar kunder, priser, artiklar och lagersaldo från affärssystemet, och ordrar som läggs skickas tillbaka till affärssystemet i realtid.

Cifabs kunder har individuella priser, avtal och sortiment. Det sortiment och rekommenderade lager som visas anpassas därmed efter vilken kund som är inloggad.

woocommerce, wordpress och visma

Snabb, tillgänglig och smidig orderläggning - för såväl kunder som säljare

I webbshoppen kan inte bara kunderna smidigt och enkelt lägga sina ordrar; även Cifabs säljare kan smidigt beställa direkt åt sina slutkunder.

Säljarna kan enkelt växla mellan sina kunder i webbshoppen för att använda den som ett verktyg i sin vardag. Detta oavsett om det rör sig om att se vad kunderna har beställt, eller genom att snabbt och enkelt beställa åt dem.

Självklart är lösningen responsiv så att kunderna lika enkelt kan lägga sin beställning oavsett om en dator, surfplatta eller telefon används.

Intresserad och vill veta mer?

Tobias Rejgård tobias@jgl.se 0708 - 58 40 79 Skicka meddelande