Skip to content

WordPress och WooCommerce utgör den mest använda och omtyckta plattform för e-handel idag. Tillsammans med Visma blir det en närmast oslagbar kombination. Oavsett om det handlar om B2B eller B2C så har vi lösningen som underlättar din vardag och möjliggör mer affärer.

Visma SPCS Administration

Visma SPCS är ett av Sveriges mest använda bokförings- och ekonomiprogram. Nu kan vi på JGL dessutom erbjuda en komplett integration med Visma och WooCommerce. Det gör bland annat att du slipper flytta kunder, artiklar. prislistor och order manuellt mellan webbshoppen och ekonomisystemet. Istället sker detta automatiskt.

Vi har utvecklat en fullskalig integration mellan ekonomiprogrammet och WooCommerce som gör det möjligt att synkronisera data mellan systemen. Detta sker givetvis på ett sätt som stämmer överens med den standard som Visma anger. Integrationen passar med de allra flesta installationer av Visma SPCS/Administration.

Under hösten har det släppts en ny version av Visma där databasen är utbytt till Microsoft SQL Server. Givetvis stödjer vår integration även denna version.

Följande versioner har stöd för vår integration i nuläget:

  • Administration 500
  • Administration 1000
  • Administration 2000

Visma Business

Visma Business är ett fullskaligt affärssystem som är anpassat för medelstora företag. Dessa typer av företag har ofta lite mer specialanpassade lösningar, som vi har stor erfarenhet av att integrera mot.

Visma Business har fullt stöd för WebServices, vilket gör det enkelt att på ett säkert sätt utbyta data mellan affärssystemet och webbshoppen. Givetvis följer vi även här de standarder och rekommendationer som finns.

Utformningen hos Visma Business möjliggör egna tabeller och strukturer. Självklart hanterar vi även de anpassade strukturerna och gör så att de återspeglas i webbshoppen eller ÅF-portalen.

För återförsäljare

Vi hjälper många återförsäljare att effektivisera sina beställnings- och orderflöden. Detta gör vi genom att:

  • Synkronisera användare och kunder
  • Synkronisera artiklar och prislistor
  • Lägga webborder från webbshoppen rakt in i affärssystemet
  • Förenkla RMA (reklamationer)

Mer om integration

Om du vill kan du kan läsa mer om hur vi arbetar med integration.