Skip to content

Auktioner på din webbplats

Bygg ut din webbshop med auktioner! Med en egen auktionssajt får du full kontroll över såväl innehåll som utseende. Vår auktionslösning bygger på den marknadsledande e-handelsplattformen WooCommerce. Förutom alla fördelar med att använda WordPress och WooCommerce, slipper du även licenskostnader, provision och andra avgifter.

Auktionslösning byggd i WordPress & WooCommerce

Vår nya auktionslösning är byggd i WordPress med e-handelsplattformen WooCommerce. Med tillägget Auctions byggs webbshoppen ut med auktioner. Det gör lösningen flexibel, eftersom det är möjligt att låta auktioner och en vanlig webbshop skötas på samma ställe.

Om du idag har en webbplats byggd i WordPress, eller en e-handel i WooCommerce, är det inga problem att lägga till auktioner utan att du behöver byta till ett nytt system.

Responsiv och användarvänlig

Vår auktionslösning är responsiv, lättmanövrerad och användarvänlig både för administratörer och besökare. Användarna kan registrera sig på webbplatsen, läggs bud och följa auktionen live. Givetvis använder vi oss av mailtjänsten SendGrid så att alla mail som rör auktionerna kommer fram säkert.

Ring, skriv eller kom över på en fika!

Mattias Westholm mattias@jgl.se 070 - 261 03 67 Skicka meddelande