Skip to content

Sköt din webbshop med den marknadsledande e-handelsplattformen WooCommerce

Oavsett om du redan har en webbplats eller webbshop, eller vill börja från början, kan vi hjälpa dig. Vi bygger e-handel i WordPress med WooCommerce som e-handelsplattform för en lättskött och i grunden avgiftsfri onlinebutik med stora möjligheter till anpassning. Det är inte konstigt att hela 40% av e-handlarna i Sverige driver sin webbshop med WooCommerce, och att den även globalt sett är den mest populära e-handelsplattformen.

E-handel mellan företag (B2B)

E-handel mellan företag är något av det vi jobbar allra mest med. Före att handel mellan företag ska fungera bra är smidiga flöden A och O. Därför har vi bland annat byggt funktioner som underlättar för repetitiv orderläggning, visning av dynamiska prislistor, nivåstyrd inloggning och smart lagersaldohantering.

Ditt företag har säkerligen ett affärssystem där ordern ska hamna (eller är i behov av ett). För att förenkla arbetsflödet ytterligare, kan vi även bygga integrationer mellan e-handel i WooCommerce och de flesta affärssystem på marknaden.

E-handel till konsumenter (B2C)

Oavsett om du vill sälja popcorn, resor, böcker eller något helt annat kan vi hjälpa dig att sätta upp din webbshop. Vi har stor erfarenhet när det kommer till artiklar, kombinations- och variantartiklar, staffling samt olika typer av betal- och fraktlösningar.

Tack vare att WordPress och WooCommerce är baserade på öppen källkod, finns dessutom stora möjligheter till anpassning och utbyggnad av funktionaliteten.

Ring, skriv eller kom över på en fika!

Tobias Rejgård tobias@jgl.se 0708 - 58 40 79 Skicka meddelande