Skip to content

WordPress är världens mest använda publiceringssystem

WordPress används av nära en tredjedel av alla webbplatser i världen, och andelen installationer ökar stadigt. Fördelarna med WordPress är många; bland annat är det är enkelt att använda, mycket anpassningsbart och dessutom framtidssäkert. WordPress och tillägget WooCommerce utgör tillsammans även den mest populära e-handelsplattformen på nätet.

Vi har arbetat med WordPress i mer än 10 år och har genom åren har satt upp hundratals installationer. Och fler kommer det att bli.

Från bloggverktyg till världsledande plattform för webb och e-handel

WordPress CMS är från början ett enkelt bloggverktyg, men har under åren utvecklats till att bli världens ledande plattform för webbplatser såväl som e-handel. Trots att mängden funktioner ökat har WordPress behållit sin användarvänliga kärna.

Skräddarsytt med plugins och teman

En av fördelarna med WordPress som plattform är de stora möjligheterna till anpassning. Du kan driva allt från en liten blogg till en stor webbutik i WordPress.

Med hjälp av plug-ins och teman bygger vi en webbplats som är skräddarsydd efter dina behov, stora som små. Antingen kodar vi egna teman från grunden eller utgår från ett färdigt tema från ett enormt utbud.

För att bygga ut funktionaliteten i WordPress använder vi oss av plug-ins och när det behövs skapar vi egna. Integration är något vi jobbar med i stort sett dagligen och kan därmed erbjuda integrationer med WordPress och de flesta affärs- och ekonomisystem.

Bra grund för SEO

Att synas i sökmotorer är viktigt och nyckeln till detta är bra sökmotoroptimering (SEO). WordPress är i grunden ett sökmotorvänligt verktyg, som hjälper din webbplats att rankas högre i sökmotorer.

WordPress underlättar bland annat genom en tydlig permalänksstruktur och verktyg som gör det enkelt att skapa sökmotoroptimerat innehåll. Det går dessutom att bygga ut med fler funktioner för SEO, och den senaste tekniken är enkel att implementera tack vare att WordPress är en open source-plattform.

Ring, skriv eller kom över på en fika!

Mattias Westholm mattias@jgl.se 070 - 261 03 67 Skicka meddelande