Skip to content

Innehållsblock för ett användarvänligt gränssnitt

WordPress är i grunden ett verktyg som är enkelt att använda. Med sitt ursprung som bloggplattform är det väldigt enkelt att skapa textbaserade sidor. Men tiderna förändras; bilder och visuella effekter spelar en allt större roll och resultatet av detta är mer grafiskt avancerade layouter. Då räcker inte WordPress redigeringsverktyg till, och därför har vi tagit fram ett eget.

När webbplatsen ska fyllas med innehåll är det lätt hänt att det verkliga resultatet frångår det som syntes i skisserna. Vårt mål är att bygga webbplatser som är enkla att underhålla och som givetvis ser ut som skisserna vi levererat.

För att säkerställa att webbplatsen liknar skisserna så mycket det går har vi utvecklat ett skräddarsytt redigeringsverktyg. Detta gör även en komplicerad layout enkel att redigera, oavsett datorvana.

Sidan byggs upp på ett lättöverskådligt, pedagogiskt sätt med olika block som kan skräddarsys efter dina behov. Dessutom genereras ren och avskalad kod med bara det som krävs, vilket bland annat gör att sidans laddningstid kan hållas nere. Andra, mer generella verktyg som finns för att bygga sidor i WordPress är mer tidskrävande att arbeta med, har en brantare inlärningskurva och tenderar att generera – och inkludera – mer onödig kod. Det i sin tur tynger ned sidorna, vilket ger lägre rankning i sökmotorer.

Ring, skriv eller kom över på en fika!

Tobias Rejgård tobias@jgl.se 0708 - 58 40 79 Skicka meddelande