Webbshop som lyfter din försäljning

Det kanske viktigaste i en e-handel är att den konverterar, dvs att så stor andel av de som besöker shopen också fullföljer ett köp.

De webbshoppar vi bygger optimerar vi för försäljning. Vi vet hur man bäst hjälper besökarna att hitta det de söker och hur man smidigast leder dem hela vägen till kassan. Vi vet vilka betalningslösningar som fungerar och vilka fraktlösningar som är stabila och enkla att installera. Vi har koll på vilka köpprocesser som är viktiga och hur man minskar "tröskeln" för köp. Och vi vet hur man skapar merförsäljning och uppförsäljning.

Att webbshoppen följer ditt företags grafiska profil är förstås en självklarhet. Därför skapar vi alltid specialdesignade webbshopar som är anpassade för just dina önskemål och dina kunders behov. Vi vet sedan hur det grafiska temat ska byggas så att sidan blir effektiv, snabb och responsiv, dvs fungera perfekt på både mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Kostnadseffektivt med programvara befriad från licenskostander

Vår e-handelsplattform bygger på Open Source. Det innebär att det inte tillkommer några licenskostander. En annan fördel är att det finns många möjligheter att anpassa webbshoppen. Både med färdiga plugins och egenutvecklade tillägg. Här skiljer vi oss från många vanliga webbyråer genom våra erkänt skickliga IT-utvecklare. Vi är nämligen vana vid att bygga kundunika lösningar och funktioner, allt för att e-handeln ska bli så effektiv som möjligt.

Våra e-handelslösningar utgår från WooCommerce, som är en del av Wordpress. Det är världens mest använda plattform för professionell e-handel.

Världens mest använda plattform

Vi använder oss av WooCommerce, som alltså är världens mest använda e-handelsplattform. Den ger dig möjlighet att sälja varor och tjänster på så effektivt och kundvänligt som det går.

Riktigt fulländad blir sedan e-handeln om du integrerar den med de andra system som ni har i er verksamhet. Exempel på sådana kringliggande system är PIM, DAM eller ekonomi- och affärssystem.

Nyttan av en integration är att ni sparar onödig administration, dvs att systemen själva löser sådant som kan automatiseras. Som tex att all produktinfo automatiskt skickas från ett PIM till e-handeln och att kundens webborder landar direkt i affärssystemet redo för plock och pack, helt utan intern handpåläggning. Inom det här området är vi specialister och har byggt en lång rad integrationer mellan alla vanliga kringsystem och e-handeln.

Lyckade projekt i bagaget

Vi har arbetat med sådana här uppdrag i femton år och har hundratals nöjda kunder och lyckosamma projekt med oss i bagaget. Såväl projekt som handlat om effektiv e-handel för B2C som komplexa återförsäljarportaler med avancerade sortiments- och prisstrukturer för B2B-marknaden.

Läs gärna mer på vår kundcase-sida.