WordPress är i grunden ett verktyg som är enkelt att använda. Med sitt ursprung som bloggplattform är det väldigt enkelt att skapa textbaserade sidor. Men tiderna förändras – bilder och visuella effekter spelar en allt större roll och resultatet av detta är mer grafiskt avancerade layouter. Då räcker inte WordPress redigeringsverktyg till – och därför har vi tagit fram ett eget!

Det ska vara lätt att uppdatera!

Glöm kodning, krångliga shortcodes och att ett extra blanksteg som förstör hela layouten. Vi har utvecklat en vattentät metod som gör även en komplicerad layout busenkel att redigera, oavsett datorvana.

Sidan byggs upp på ett lättöverskådligt, pedagogiskt sätt med olika block som kan skräddarsys efter dina behov. Dessutom genereras ren och avskalad kod som gör livet enklare för sökmotorer. Andra, mer generella verktyg som finns för att bygga sidor tenderar att generera mer onödig kod, som tynger ned sidorna och gör dem svårare att för sökmotorerna att skanna av.

Se filmen för att se hur det fungerar. Kontakta gärna oss om du vill ha mer information. Skrolla ned lite till så har du våra uppgifter.

Kundcase

KLARA Gymnasium

Responsiv WordPress-webbplats byggd med vårt eget redigeringsverktyg

Läs mer

Kundcase

EverTrek

Responsiv WordPress-webbplats med skräddarsytt bokningssystem för WooCommerce

Läs mer