WordPress är känt för sin enkelhet. Därför är det inte konstigt att det är världens mest använda publiceringssystem (eller CMS som det kallas). Fördelarna med WordPress är många; bland annat är det är enkelt att använda, mycket anpassningsbart och dessutom framtidssäkert.

SKRÄDDARSYTT MED PLUG-INS OCH TEMAN

En av fördelarna med WordPress är de stora möjligheterna till anpassning. Du kan driva allt från en liten blogg till en stor webbutik i WordPress.

Med hjälp av plug-ins och teman kan vi designa en webbplats som är skräddarsydd efter dina behov, stora som små. Antingen kodar vi egna teman från grunden eller utgår från ett färdigt tema från ett enormt utbud. För att bygga ut funktionaliteten använder vi oss av plug-ins – och när det behövs skapar vi egna.

Ifall du idag använder dig av exempelvis ett affärssystem kan vi även integrera det med din webbplats i WordPress.

ÄLSKAD AV SÖKMOTORER – BRA GRUND FÖR SEO

Att synas i sökmotorer är viktigt – och nyckeln till detta är bra sökmotoroptimering (SEO). WordPress är i grunden ett sökmotorvänligt verktyg som hjälper din webbplats att rankas högre i sökmotorer.

Vi kan även hjälpa dig att ta fram sökordsoptimerat och webbanpassat innehåll som får läsarna att stanna.

Open Source is the way to go!

FLEXIBELT, PRISVÄRT OCH FRAMTIDSSÄKERT MED ÖPPEN KÄLLKOD

WordPress har öppen källkod vilket innebär att inget enskilt företag står bakom, utan utvecklare världen över hjälps åt att underhålla systemet med regelbundna uppdateringar. Detta gör WordPress till ett framtidssäkert, prisvärt och flexibelt publiceringsverktyg.