Allt fler verksamheter blir webbaserade. Därför ökar också behovet av integrerade system. Det gör att informationen samlas på ett ställe och kan återanvändas på smarta sätt så du kan jobba effektivare. Vi har erfarenhet av att integrera flera olika typer av system.

WordPress och affärssystem

INTEGRATION MED WOOCOMMERCE OCH NAVISION (DYNAMICS NAV)

Vi bygger onlinebutiker med WooCommerce och kan även erbjuda integreration mellan WooCommerce och Dynamics NAV, Microsofts välanvända affärssystem som tidgare hette Navision.

Genom att låta oss integrera WooCommerce och Dynamics NAV:

  • läggs ordrar från e-handeln automatiskt in i Dynamics NAV
  • hämtas produkter och kategorier från Dynamics NAV och laddas upp automatiskt på webbshoppen
  • uppdateras lagersaldot automatiskt
  • finns möjlighet till både kort- och fakturabetalning

INTEGRATION MED WOOCOMMERCE OCH ANDRA AFFÄRSSYSTEM

Det finns fler affärssystem på den svenska marknaden än Dynamics NAV och givetvis kan vi integrera WooCommerce även med dessa. Några affärssystem vi kan integrera med är bland annat Visma Business, Hogia och Fortnox.

Kundcase

Sundlings

Responsiv e-handelslösning med integration av WooCommerce och Dynamics NAV

Läs mer

Integration med andra system

ENKÄTSYSTEM MED INTEGRATION AV WORDPRESS, WEBDOC OCH SMS-TJÄNST

För kliniken SportsMed har vi skapat ett enkätsystem för deras uppföljnings- och kvalitetsarbete. Säkerhet och sekretess är två oerhört viktiga faktorer i projektet där vi integrerar flera olika system med varandra. Bland annat integrerades WordPress med journalsystemet Webdoc och en SMS-tjänst, som skickar ut ett SMS till patienten en månad efter besöket. Enkätsvaren kan sedan exporteras i Excel-format.

INTEGRATION MED WORDPRESS OCH WORKBUSTER FÖR ATT VISA LEDIGA JOBB

Eductus webbplats har vi integrerat WordPress med rekryteringstjänsten Workbuster. Genom detta blev jobbannonserna bli en naturlig del av webbplatsen, både för besökare och administratörer.

WordPress + GIT

WordPress för golfklubbar

Vår golflösning är byggd i WordPress och är integrerad med GIT, Golfens IT-System. Här kommer avancerad funktionalitet i en användarvänlig förpackning – och resultatet blir snygga, responsiva sajter som är enkla att administrera. Dessutom finns stöd för e-handel med WooCommerce.

Läs mer