Vår golflösning är byggd i WordPress och är integrerad med GIT, Golfens IT-System. Här kommer avancerad funktionalitet i en användarvänlig förpackning – och resultatet blir snygga, responsiva sajter som är enkla att administrera. Dessutom finns stöd för e-handel med WooCommerce.

Integration med GIT

Golfens IT-system kommer med massor av funktionalitet och widgets som är inbyggda i lösningen. Bland annat kan du skicka nyhetsbrev till din klubbs medlemmar, skapa låsta medlemssidor och visa GIT-widgets på webbplatsen – snabbt och enkelt.

Responsiv och anpassad efter din klubb

En webbplats byggd med vår golflösning är givetvis helt responsiv. Sajten kan både administreras och besökas från såväl smartphone, surfplatta och dator. Grafiska anpassningar tas fram för varje klubb – sajten måste givetvis passa din grafiska profil. Även rollhanteringen skräddarsys efter vilka behov just din klubb har.

Bygg ut med e-handel - när du vill

Vår golflösning har stöd för e-handel med den världsledande plattformen WooCommerce. Därför kan du när som helst bygga ut med din golfklubbs hemsida med e-handel och ta betalt på flera olika sätt. Golfprylar, kurser eller medlemskap – vad du erbjuder i din webbshop är helt upp till dig!

Integration med GIT och WordPress

GIT-funktionalitet på ett enkelt sätt

LÄGG IN GIT-WIDGETS SNABBT OCH ENKELT

När vi sätter upp en webbplats med vår golflösning lägger vi in klubbens uppgifter från GIT, som sparas i webbplatsens inställningar. Det gör att du kan lägga in GIT-widgets på sidorna med hjälp av vårt redigeringsverktyg istället för att behöva generera widgets på nytt varje gång du behöver dem.

SKICKA NYHETSBREV TILL DIN KLUBBS MEDLEMMAR

Med MailPoet kan du skapa nyhetsbrev direkt i WordPress. Genom vår integration med GIT skapar du listor med mottagare genom att hämta information om din klubbs medlemmar från GIT. Dessutom kan du filtrera fram grupper baserat på ålder, kön och handicap. Givetvis kommer nyhetsbreven fram säkert genom emailtjänsten SendGrid och mottagarna kan när som helt avsäga sig sin prenumeration.

KLUBBMEDLEMMAR LOGGAR IN MED GOLF-ID

Första gången en användare loggar in med sitt golf-ID kommer ett konto i WordPress skapas helt automatiskt. I golflösningen finns även stöd för särskildamedlemssidor som är låsta för obehöriga, och för att se dem krävs verifiering med golf-ID.

EVENEMANG SOM SYNKAS MED GIT-TÄVLINGAR

I vår lösning ingår evenemangsfunktionalitet som synkas med tävlingar i GIT. Tävlingarna hämtas automatiskt in till webbplatsen och läggs till som evenemang.

Förutom detta kan du skapa egna evenemang med stöd för ta emot anmälningar. På så vis kan användaren se hur många platser som finns totalt och boka in sig själv eller sitt sällskap.

Men inte nog med det...

Skräddarsytt WordPress för golfklubben

BYGG UT MED WEBBSHOP – STÖD FÖR E-HANDEL

Vår golflösning har inbyggt stöd för e-handel med plattformen WooCommerce. Därför kan du när som helst bygga ut golfklubbens webbplats med webbshop. På så vis kan du sälja exempelvis medlemsskap, golfprylar, kurser eller presentkort direkt via webbplatsen.

Bygg ut webbshop med bokningar

Lägger du till bokningsfunktionalitet, tillkommer möjligheten att skapa en eller flera olika kalendrar med bokningsbara tidpunkter. Vill du erbjuda boende per dygn, eller träningstillfällen per timma? Inga problem. Dina besökare ser enkelt vilka tider som är lediga, och kan därefter boka och betala direkt på webben.

SKAPA FORMULÄR OCH ENKÄTER

Vi har inkluderat funktionalitet för att skapa formulär som kan användas till exempelvis kontaktformulär och enkäter. Att infoga ett formulär på en sida är enkelt med vårt redigeringsverktyg och alla svar sparas i databasen. Svaren är lättåtkomliga från admin-gränssnittet och det går även att sortera och filtrera dem, samt exportera till .CSV-format.

SKÖT ROLLHANTERINGEN ENKELT

WordPress har grundläggande funktionalitet för rollhantering. Eftersom de flesta golfklubbar har mer avancerade behov har vi har byggt ut rollhanteringen så att flera personer smidigt ska kunna sköta bestämda sidor på webbplatsen.

Administratörerna kan enkelt bestämma över vilka som har tillgång till vilka sidor. Vilka roller som finns skräddarsyr vi efter just din klubbs behov och önskemål.

ÅTERANVÄND INNEHÅLL PÅ ETT SMART SÄTT

Sponsorer och information om personer hanteras smidigt på ett ställe och kan hämtas in på olika sidor. Det låter dig återanvända innehåll på ett smart sätt, vilket gör att du inte bara slipper dubbelarbete, risken för att felaktig information förekommer på webbplatsen minskar dessutom.

SKAPA LÄTTÖVERSKÅDLIGA SIDOR

Vi har tagit fram ett redigeringsverktyg som gör det ännu enklare att redigera sidor i WordPress. Sidorna byggs upp i lättöverskådliga block som enkelt kan flyttas, läggas till och tas bort. Vi har lagt till en uppsjö skräddarsydda “golf-block”, bland annat med GIT-widgets. Se själv hur det funkar!

Referenser