Oavsett om du redan har en webbplats eller webbshop, eller vill börja från början, kan vi hjälpa dig. Vi bygger webbutiker i WordPress med WooCommerce som e-handelsplattform för en lättskött, helt avgiftsfri onlinebutik med stora möjligheter till anpassning.

Var tillgänglig för alla med responsiv webbshop

Allt fler handlar på nätet från mobila enheter, som surfplattor och smartphones. Med en responsiv webbshop anpassas designen efter skärmens storlek. Det ger alla besökare en bra upplevelse av din webbutik, oavsett vilken enhet de använder. Som grädde på moset rankas mobilvänliga webbplatser högre i Google.

WOOCOMMERCE – EN PLATTFORM FÖR E-HANDEL TILL WORDPRESS

WooCommerce är ett plug-in till WordPress. 30% av butikerna på nätet använder WooCommerce vilket gör den till den mest populära plattformen för e-handel.

Med WooCommerce installerat byggs din WordPress-hemsida ut med en fullskalig webbshop. Plattformen är helt fri från avgifter och är lätt att anpassa och bygga ut. Vi kan bland annat integrera WooCommerce med olika affärssystem.

Integrera webbshop med ditt affärssystem

Använder du dig av ett affärssystem? Då kan du spara tid genom att integrera det med webbshoppen. Det gör att produkter, lagerstatus, användardata och annan information synkas automatiskt. Alltså kan du lägga mindre tid på administration och få mer tid över till annat. Är du intresserad kan du läsa mer om hur vi jobbar med integration.

Kundcase

Sundlings

Responsiv e-handelslösning med integration av WooCommerce och Dynamics NAV

Läs mer