Webbutveckling för framtidssäker webb

Vi är noga med att följa vedertagna standarder för HTML och CSS, som definieras av W3C. Detta säkerställer att sajterna ser ut som de ska för alla besökare och att sökmotorer kan läsa av dem på rätt sätt – vilket underlättar för arbetet med sökmotoroptimering (SEO).

För visuella, animerade effekter och liknande funktioner använder vi oss av jQuery. Det är ett ramverk byggt iJavaScript. jQuery har blivit en ersättare för det numera utdaterade Flash. jQuery fungerar bra i samtliga webbläsare. Det fungerar även på mobila enheter, till skillnad från Flash. Dessutom låter det webbsidorna ladda betydligt snabbare.

Innehåll som får besökarna att stanna - och komma tillbaka

Sökmotoroptimering och webbanpassat innehåll

reading2

 

SÖKORDSOPTIMERADE TEXTER BLIR LÄSTA AV FLER

Sökmotoroptimering handlar inte bara om att bli hittad. Det viktiga är att besökarna också stannar – och faktiskt läser. Genom att sökmotoroptimera sidor blir de på köpet lättöverskådliga och användarvänliga.

På webben läser vi annorlunda än vad vi gör i andra sammanhang. Vi vet hur och kan därför hjälpa dig både med att bearbeta texter och ta fram nytt material.

rocket03

 

GRAFIK SOM TAR DIN WEBBPLATS TILL NYA HÖJDER

En bild säger mer än tusen ord. Med illustrationer förmedlas en unik identitet snabbare och effektivare än med bara text. Dessutom kan grafiken också göra innehållet på din webbplats mer lättöverskådligt för dina besökare. Låt oss vara med och lyfta ditt innehåll med grafik och illustrationer!

Ifall du idag har tillgång till bildmaterial kan vi också hjälpa dig med med webbanpassning, retusch och bildbehandling.