Skip to content

Analys & Koncept

Innan arbetet med en ny webb kan påbörjas, finns en hel del tankearbete som måste göras. I denna kritiska fas bereder vi vägen och rustar upp inför resten av projektet, något som är avgörande för hur smidigt – och förutsägbart – arbetet kommer fortlöpa. Detta i sin tur påverkar givetvis resultatet i slutändan.

Design & Webbutveckling

När det kommer till själva byggandet så är det WordPress vi jobbar med. Detta användarvänliga och sökmotorvänliga CMS har charmat många, till den milda grad att det är det mest använda CMS’et på Internet. E-handel sätter vi upp med WooCommerce, vars väletablerade e-handelsplattform ligger bakom en betydande andel av webbshopparna i världen.

E-handel och integration

Vi jobbar en hel del med affärskritisk e-handel och integrationer med WordPress och WooCommerce som plattform. Vi har lång erfarenhet av att integrera flera olika typer av system. Affärssystem som exempelvis Dynamics NAV och Visma är det vi jobbar mest med. Förutom det integrerar vi gärna mot andra system, såsom PIM, DAM och banksystem/Mobilt Bank-ID.

Support & Förvaltning

Vi anlitar specialister på att sköta hårdvara och nätverk för att säkerställa en kvalitativ och säker drift av våra webbplatser. Likt andra typer av programvara behöver även en webbplats uppdateras regelbundet för att hållas säker. Därför har vi ett supportavtal där uppdateringar på månadsbasis ingår.

Intresserad och vill veta mer?

Tobias Rejgård tobias@jgl.se 0708 - 58 40 79 Skicka meddelande